Υπηρεσίες για επιχειρήσεις και ιδιώτες

e-Marketing / e-Detailing

Μεγιστοποιήστε την αποτελεσματικότητα του τμήματος πωλήσεων, με τεχνολογίες που προσφέρουν διαδραστική, έξυπνη παρουσίαση, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες αλλά και σ' αυτές των πελατών.

Mobile aplications

Στον κόσμο της κινητής επικοινωνίας και των έξυπνων συσκευών, ηγηθείτε του ανταγωνισμού προσφέροντας στους πελάτες σας εφαρμογές για κινητά και ταμπλέτες.

Customer support.

Διαφέρουμε κυρίως λόγω της αφοσίωσής μας στον πελάτη. Οι ανάγκες σας είναι προτεραιότητα για μας, και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σας προσφέρει τις λύσεις που ζητάτε.

Web Development / eshop

Η παρουσία σας στο διαδίκτυο πρέπει να γίνει με τρόπο άρτιο τόσο αισθητικά όσο και τεχνολογικά. Επίσης η δυνατότητα για άμεση on-line πώληση μπορεί να εκτοξεύσει τις πωλήσεις ελαχιστοποιώντας το λειτουργικό κόστος.

Ηλεκτρονική Παραγγελιοληψία

Ξεχάστε την χρονοβόρα, με πολλά λάθη και κόστος τηλεφωνική παραγγελιοληψία. Δώστε τη δυνατότητα στους πωλητές σας να στείλουν την παραγγελία, άμεσα γρήγορα, τυποποιημένα και μπροστά στον πελάτη έχοντας έτσι χρόνο για περισσότερες επισκέψεις.

Cloud services / Backup services

Σας υποστηρίζουμε στη μετάβασή σας απο την ακριβή -στη συντήρηση και αναβάθμιση- λύση του κλασικού server, στην φτηνή, αξιόπιστη, και άμεσα αναβαθμίσιμη λύση του cloud computing. Παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα προστασίας των πολύτιμων εταιρικών δεδομένων σας, σε cloud servers.

Επαναπροσδιορίστε την επικοινωνία σας!